RSD hyr ut i Galleria Kvarnen, Mjölby

Under rådande Covid-19 pandemi arbetar RSD vidare och kan stolt presentera en ny uthyrning i Galleria Kvarnen, Mjölby.

Läs pressmeddelandet i pdf här

RSD kan stolt presentera den senaste nyuthyrningen, inköpingsbaserade Björns Garage, som öppnar en butik för inredning, trädgård och utemiljö i Galleria Kvarnen i Mjölby. Butiken får ett fint läge vid huvudentrén där de även kan växa ut på Jerikodalstorget med sina produkter.

– Vi är glada att vår förädlingsresa med Galleria Kvarnen fortsätter att hålla tempo. Björns Garage kommer att komplettera nuvarande utbud bra och tillför en härlig och inspirerade miljö, säger Anna Wikerman VD på RSD.

Under våren har även Fix My Phone öppnat en butik i gallerian för reparationer av mobiltelefoner och paddor.

RSD grundades mars 1997 och har sedan starten genomfört över 300 uppdrag. RSD erbjuder
strategisk rådgivning och utveckling av handelsplatser och stadskärnor för en framgångsrik och säker tillgångsförvaltning både på kort och lång sikt. RSD arbetar med uppdrag för såväl nationella som internationella fastighetsägare och investmentbolag samt kommuner, landsting och stat.

För mer information kontakta:
Anna Wikerman, VD RSD, 070-634 88 66
www.rsd.se