RSD gör stor uthyrning i centrala Mjölby

Nu är det klart att ett stort eventcenter med restaurang och ett brett utbud av aktiviteter öppnar i Mjölby. Platsen blir Galleria Kvarnen i centrala staden. Det nya eventcentret öppnar under november 2021 och ger drygt 30 nya jobb till Mjölby.

Eventcentret kommer att erbjuda såväl mat och dryck som aktiviteter som en unik bowlingupplevelse, black light minigolf, virtual reality-event mm. Eventcentret kommer att ha en yta om ca 1650 kvm beläget på nedre plan.

Bakom satsningen står Nordic Amusement Group och Galleria Kvarnen, som ägs av kommunens fastighetsbolag FAMI.

RSD har under flera år anlitats av Galleriabolaget och kommunen för att utveckla Galleria Kvarnen och hela Mjölby stadskärna, och har även hjälpt till med förhandlingen och uthyrningen till Eventcenter. Ansvarig konsult hos RSD har varit Anne Kippler.

VD i Galleria-bolaget är Dag Segrell. Hangläder sig över den nya hyresgästen.

– Den nya restaurangen i eventcentret kompletterar Gallerians utbud och kommer att locka många besökare, till glädje för alla verksamheter i Gallerian. Jag vill också rikta ett särskilt tack till RSD, som på ett fantastiskt fint sätt hjälpt oss med denna viktiga etablering, säger en belåten Dag Segrell.

RSDs VD Anna Wikerman säger

— Det är otroligt roligt att kunna utveckla Galleria Kvarnen och Mjölby, och med uthyrningen till Eventbolaget är vi en god bit på väg. Det visar att marknaden ser positivt på framtiden och Mjölby.

 

RSD grundades mars 1997 av Anders Ekwall och sedan starten genomfört över 300 uppdrag. RSD erbjuder strategisk rådgivning och utveckling av handelsplatser och stadskärnor för framgångsrik och säker tillgångsförvaltning både på kort och lång sikt. RSD arbetar med uppdrag för såväl nationella som internationella fastighetsägare och investmentbolag samt kommuner, landsting och stat.

För mer info kontakta:
Anna Wikerman, VD RSD 070-634 88 66
anna.wikerman@rsd.se
www.rsd.se

 


Artikelförfattare:
RSD